Testimoniale

Testimoniale

environ andreiorbanConferinţa Internaţională “ Societatea Europeană a Reciclării – Resurse Naturale si Managementul Deşeurilor” -  ”Apreciem în mod deosebit organizarea şi desfăşurarea exemplară a acestui eveniment, care sperăm să marcheze o noua abordare a problemelor grave de mediu şi a gestionării deficitare a deşeurilor din ţara noastră, ce au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi securităţii umane.  În acest sens, considerăm de o importanţă crucială pentru construcţia în Romania a unei veritabile ,,Societăţi a reciclării” în perioada 2014-2020,  mesajul Comisarului Janez Potocnik care a avut amabilitatea să adreseze o alocuţiune personalizată în cadrul evenimentului.”

Andrei Orban - Asociaţia ENVIRON - Preşedinte

arbio iliaspapageorgiadisÎn numele Asociației Române de Biomasă și Biogaz (ARBIO), dorim să ne exprimăm aprecierea noastră sinceră pentru contribuția valoroasă din cadrul Inaugurării ARBIO. Prezentarea dumneavoastră în cadrul celei de-a doua părți a sesiunii 3 <Scheme de subvenții și finanțarea/asigurarea proiectelor de Biomasă și Biogaz. Dezvoltarea proiectelor Waste to Energy > a avut un impact major și am primit un feedback foarte pozitiv de la membrii noștri cu privire la participarea dumneavoastră.

Suntem norocoși să fi avut pe cineva de calibrul dumneavoastră profesional care a împărtășit viziunea și experiența sa cu membrii noștri și cu participanții la eveniment. Vă mulțumim pentru susținerea Inaugurării ARBIO și a misiunii noastre, precum și pentru      promovarea Bioenergiei și a avantajelor sale.

Ilias Papageorgiadis - ARBIO - Presedinte

 

Log in