25 de ani de Mediu

#ConcursFoto - Surprinde mediul înconjurător prin obiectivul tău!

apven                       f64

Asociaţia Planeta Verde (APV) împreună cu F64 Studio organizează concursul de fotografie „Surprinde mediul înconjurător prin obiectivul tău!” cu ocazia celebrării a „25 de ani de Mediu în România 1990 – 2015”, cel mai important eveniment pe mediu ce va avea loc pe 18 Ianuarie, la Opera Naţională Bucureşti. Cu această ocazie dorim să aducem în atenţia publică provocările şi problemele de mediu cu care ne confruntăm, dar şi să ne mândrim cu peisajele mirifice ale României.

Fotografii pasionaţi de natură, care au surprins natura României în toată splendoarea ei sau dimpotrivă, zone a căror frumuseţe a fost distrusă de neglijenţa sau intervenţia umană sunt invitaţi să participe la concursul nostru. Cele mai reprezentative capturi vor fi expuse în cadrul evenimentului la Opera Naţională Română, unde vor fi admirate şi votate de către actorii cheie din domeniul mediului, iar cele mai apreciate vor fi premiate cu un curs de tehnică fotografică, acordat de către sponsoriul concursului, F64 Studio.

I.Participarea la concurs

Participanţii la concurs vor da like paginii de Facebook a Asociaţiei Planeta Verde şi vor trimite fotografiile pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., obligatoriu cu subiectul CONCURS FOTO: până la data de 12.01.2016, inclusiv.
Fiecare concurent poate transmite maxim 2 poze, în format jpeg maxim 300 dpi, aproximativ 4 MB. În momentul în care ne transmiteţi poza, vă rugam să ne comunicaţi şi următoarele informaţii:
o Titlul pozei, data si locaţia în care a fost realizată
o Numele dvs
o Datele dvs de contact: adresa de email & nr de telefon.
o În cazul În care doriti, puteti sa ne transmiteti şi o descriere
Fără aceste date minime, poza dvs nu poate intra în concurs.

II.Eligibilitate

Concursul este deschis pentru fotografii amatori. Fotografii profesionişti sau cei sponsorizaţi de o companie, nu sunt eligibili pentru a intra în concurs.
Fotografiile câştigătoare, din alte concursuri, nu sunt permise în concurs. Prin transmiterea unei poze, participantul declară automat că pozele nu au mai câştigat nici un alt concurs.
APV îşi rezervă dreptul de a selecta dintre pozele transmise pentru a fi utilizate la alte expoziţii, evenimente, publicaţii, galerii foto – cu obligaţia de a mentiona autorul.

III.Categorii

Orice fotografie ce prezintă mediul înconjurător poate intra în concurs.
Vă oferim mai jos câteva dintre domeniile de interes, legate de mediul înconjurător – de evoluţia sau involuţia mediului, începând din 1990 până în 2015:
• Deşeuri
• Apă
• Aer şi emisii
• Spaţii şi emisii
• Biodiversitate
• Pădurile şi defrişările
• Vânătoarea
• Pescuitul
• Campanii pe mediu desfăşurate de ONG-uri
• Sol şi subsol
Menţionăm că în cazul în care doriţi să fotografiaţi diverse animale, indiferent de situaţie, acestea nu trebuie să fie ademinite pentru a fi fotografiate. Dacă aflăm ca vreun animal a fost ademenit sau lovit în vederea obţinerii fotografiei, fotograful va fi descalificat din cadrul concursului.

IV.Premii

Premiile constau în 2 locuri la cursul de artă fotografică, oferite de către sponsorul nostru F64 Studio, ce se va desfăşura pe data de 30 ianuarie. În cadrul cursului vei învăţa alături de un profesionist să-ţi foloseşti aparatul într-un mod creativ!
Mai multe detalii privind structura cursului găseşti pe accesând următorul link: http://www.f64.ro/curs-canon-notiuni-introductive:-30-ianuarie-2016.html

V.Juriu

Prima jurizare va fi facută de către organizatori, care vor alege 20 de fotografii ce vor fi expuse în cadrul evenimentului „25 de ani de Mediu în România 1990 - 2015”.
Pozele vor fi postate atât pe site-ul asociaţiei, www.mentineromaniacurata.ro, cât şi pe contul de Facebook al Asociaţiei Planeta Verde https://www.facebook.com/AsociatiaPlanetaVerde/ unde vor fi votate până pe data de 18 Ianuarie ora 14:30, inclusiv de către participanţii la evenimentul de celebrare a celor 25 de ani de mediu în România vor alege câştigătorii, prin vot electronic.

VI. Alte prevederi

Ne rezervăm dreptul de a închide concursul, în condiţii de forţă majoară precum anularea evenimentului sau retragerea partenerilor noştri. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a investiga sursa fotografiilor câştigătoare, cu scopul de a evita încălcarea drepturilor de autor sau furtul intelectual prin prezentarea unor fotografii care nu aparţin celor înregistraţi în concurs. În acest caz, participantul va fi descalificat automat şi premiul va fi acordat următorului participant care a întrunit cele mai multe voturi. În caz de egalitate, câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi cu ajutorul unui serviciu independent de extrageri aleatorii.

Pentru mai multe detalii despre cursul oferit, vă rugăm să accesaţi această pagină

Last modified onMarți, 05 Ianuarie 2016 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Log in