Noutaţi

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017

indagra

INDAGRA FOOD & CARNEXPO,

evenimentul marilor jucatori din industria alimentară

25 - 29 octombrie, la ROMEXPO

INDAGRA FOOD & CARNEXPO - Târgul internațional pentru industria alimentară devine și în acest an spațiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovative şi de desfăşurare a unor sesiuni informative cu privire la performanțele și progresul din domeniul alimentației.

Pe o suprafata de peste 11.000 mp, între 25 și 29 octombrie, în Pavilionul A ROMEXPO, sunt așteptate peste 270 de companii din România și de pe piețele cu industrie alimentară dezvoltată.

Read more...

Începe Expo Drink & Wine 2017

dink

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 25 și 29 octombrie Expo Drink & Wine, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România.

Read more...

Biciclistele din Capitală se pregătesc de cel mai mare eveniment dedicat lor, Festivalul Cycle Chic

București, 06 mai 2017 – SkirtBike - Asociația Biciclistelor organizează în acest weekend a 8-a ediție ”SkirtBike București”, un festival dedicat biciclistelor și pasionaților de ciclism. Evenimentul va avea loc duminică, 14 mai 2017, începând cu orele 10.00, la Verde Stop Arena, str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164. Parada SkirtBike va începe la ora 16.00, pe traseul: Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164 (Verde Stop Arena), Bd. Ștefan cel Mare, Str. Calea Dorobanți, Piața Charles de Gaulle, Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski și se va încheia la Verde Stop Arena. Tematica paradei SkirtBike este ”Vintage Chic”, biciclistele pot purta ținute cu accesorii din dantelă, modele florale sau pălării romantice.   

Read more...

Daniel CONSTANTIN, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului a participat la conferința PRIA Environment

3P0C2522s

Daniel Constantin, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului a participat la conferința PRIA Environment, eveniment complex, cu teme extrem de importante și reprezentanți ai tuturor părților implicate în protecția mediului, care a avut loc în data de 8 februarie 2017, începând cu ora 9.30, la Hotel Radisson Blu București.

La conferința PRIA Environment Conference alături de Daniel Constantin, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului, alți lectori au fost:

Read more...

Târgul de Turism al României dezvăluie destinațiile anului 2017!

COMUNICAT DE PRESĂ

800 x 407 px Banner SITE TTR 1 RO
Târgul de Turism al României dezvăluie destinațiile anului 2017!

Romexpo găzduiește între 16 și 19 februarie ediția de primăvară a Târgului de Turism al României! Cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului este cu atât mai important cu cât 2017 este Anul Internațional al Turismului Durabil pentru Dezvoltare.

Read more...

Începe Expo Drink & Wine – o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 2-6 noiembrie 2016 Expo Drink & Wine-unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România!

Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Log in