Notă de informare

Notă de informare

Uncategorised

Biciclistele din Capitală se pregătesc de cel mai mare eveniment dedicat lor, Festivalul Cycle Chic

București, 06 mai 2017 – SkirtBike - Asociația Biciclistelor organizează în acest weekend a 8-a ediție ”SkirtBike București”, un festival dedicat biciclistelor și pasionaților de ciclism. Evenimentul va avea loc duminică, 14 mai 2017, începând cu orele 10.00, la Verde Stop Arena, str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164. Parada SkirtBike va începe la ora 16.00, pe traseul: Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164 (Verde Stop Arena), Bd. Ștefan cel Mare, Str. Calea Dorobanți, Piața Charles de Gaulle, Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski și se va încheia la Verde Stop Arena. Tematica paradei SkirtBike este ”Vintage Chic”, biciclistele pot purta ținute cu accesorii din dantelă, modele florale sau pălării romantice.   

În cadrul festivalului vor concerta EYEDROPS și Abasc Hub, iar atmosfera va fi întreținută de Ground Zero Beer. De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența unor invitați speciali, susținători ai comunității de bicicliști și ai ciclismului în România.

”De la eveniment nu vor lipsi surprizele din partea partenerilor noștri. De asemenea, vom avea o prezentare de modă Cycle Chic, concursuri cu premii și tombole ad-hoc, Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete și accesorii pentru femei, parcare velo, ateliere de reparații biciclete, Portret de Biciclistă și food corner. Așadar, îi așteptăm la festival pe toți bucureștenii care au sau nu o bicicletă”, declară Simona Botner, organizatoare SkirtBike.

E cool să pedalezi eco friendly!

Ediția din acest an vine cu o noutate, atât pentru organizatori cât și pentru participanți. La inițiativa partenerilor de la înVerde.ro se va implementa un sistem de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaj.

”Taxa de participare va consta în deșeuri. Participanții sunt rugați să aducă, simbolic, câteva deșeuri, fie că vorbim de doza de răcoritoare abia consumată, petul unei sticle de apă sau chiar deșeurile de ambalaj colectate în ultima săptămână acasă. Această acțiune are și un scop caritabil, în semn de recunoștință față de gestul participanților, unul dintre sponsorii Festivalului va dona trei biciclete unui Centru pentru Copii”, spune Mihaela Papazu - Director executiv Asociația Planeta Verde.  

Parteneri organizatori: Asociaţia Beneva & Verde Stop Arena, înVerde

Bicicleta oficială SkirtBike: Bicicletele Pegas

Sponsori:LONCOLOR, Banca Transilvania,TEX,SEVENTEEN Cosmetics, MiniPRIX,AQUA Carpatica,TEZYO,BeanZ Café, Yves Rocher Romania, ,Melon Helmets.

Parteneri ECO:Fepra, Romprest, Țara Luanei, Biblioteca Metropolitana.

Parteneri media: Revista Marie Claire, Romania Pozitiva, Think Outside The Box, AmDoar18Ani.ro, ActiveNews, Radio Deea, Hai cu Bicla, Revista Atelierul, team365.ro, DivaInBocanci.ro,  Bucharest Style, Social Agenda, FreeRider.ro.

Despre SkirtBike

SkirtBike este cea mai mare comunitate a biciclistelor, o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană și își dau frâu liber imaginației cromatice și bunuIui gust vestimentar. Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul. Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională,  contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.

La ultima ediție SkirtBike au participat 5.000 de bicicliste în București. În 2017, evenimentul are loc în 16 orașe: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Miercurea-Ciuc, Oradea, Suceava, Sighet, Târgu-Mureș.\

Pentru informații suplimentare:

Liliana Simonescu

Media Relations @SkirtBike

Mobil: 0799.868 966

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ASOCIATIA PLANETA VERDE are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

În ce fel poate utiliza Asociatia PLANETA VERDE aceste informaţii personale?

Informatiile personale pot fi folosite de noi doar in scopuri de educare si cultura, in scopuri de statistica si deasemenea in scopuri de educare si contientizare a populatiei cu privire la protectia mediului inconjurator.
Nu sunteţi obligat(ă) să va furnizaţi datele. Refuzul dumneavoastră determină însă imposibilitatea derulării activităţilor pentru scopurile mai sus indicate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor acestuia in vederea indeplinirii scopurilor mai sus mentionate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Potrivit formularului de notificare trimis catre ANSPDCP , incepand cu data de 19.05.2015 Asociatia PLANETA VERDE a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35006.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Politică de confidenţialitate

Prezenta politica de confidentialitate reprezinta cumulul de reguli si limitari carora li se supune activitatea noastra de colectare a datelor cu caracter personal. Asa cum prevede Legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, prin politica de confidentialitate, noi avem ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Masurile de securitate pe care le-am adoptat pentru protectia datelor, sunt in conformitate cu Ordinul nr.52 / 2002.
Colectarea si prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal va fi facuta doar cu consimtamantul acestora prin furnizarea benevola de date personale. In acest scop au fost adoptate masuri tehnice si organizatorice, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Tipul de date colectate si scopul acestora
Scopul nostru este sa intelegem mai bine cum folosesc utilizatorii site-ul nostru si serviciile noastre, sa putem realiza statistici si sa cream o comunicare mai eficienta intre noi si utilizator. In acest sens, datele cu caracter personal pe care le vom colecta, vor fi furnizate doar voluntar de catre dvs, cu exceptia informatiilor non-personale precum: browser-ul folosit, limba folosita, data si ora vizitei, site-ul referintei etc. Astfel, datele colectate de noi sunt: nume / prenume, adresa, date de identificare personala, telefon de contact. Informatiile colectate de noi vor folosi si urmatoarelor scopuri: contactarea dumneavoastra prin email, telefon etc, transmiterea sau prezentarea de materiale informative, oferte sau campanii publicitare personalizate, generarea de rapoarte si statistici care sa ne ajute in optimizarea interactiunii dvs. cu serviciile noastre (informatii pe care le putem publica pe website/blog, etc.).
Cookies
Atunci cand vizitati site-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unui “cookie” pentru a recunoaste automat calculatorul dvs. la urmatoarea vizita. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor in multiple feluri, spre exemplu prin faptul ca permit identificarea unei pagini web vizitate pentru a veni mai bine in intampinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca datele dvs. de conectare pentru a salva timp cu reinregistrarea. Daca nu doriti sa primiti “cookies”, va rugam sa configurati browser-ul de internet astfel incat sa stergeti tot ce inseamna “cookies” de pe unitatea centrala a calculatorului, sa le blocati sau sa primiti un avertisment inainte ca o “cookie” sa fie salvata.
Servicii externe
Acest site foloseste servicii terte precum Google Adwords sau Google Analytics, ale caror informatii pot fi folositoare in optimizarea interactiunii dvs. cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies in scop de remarketing prin Google, fara a le asocia in nici un fel cu identitatea dumneavoastra. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut site-ul și să ne adresam persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. Dupa un timp de la ultima vizita a site-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat.Google detecteaza cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastra si incearca sa va serveasca informatii cat mai relevante (bazate pe preferintele dumneavoastra) atunci cand cautati pe Internet.
Similar, daca vizitati site-uri care accepta anunturi Google, acestea sunt selectate pe cat posibil conform preferintelor dumneavoastra. Despre politica de confidentialitate Google si despre cum puteti controla regimul anunturilor Google puteti citi aici. Daca nu doriti sa primiti anunturi publicitare personalizate, va trebui sa modificati setarile Google pentru publicitate, lucru pe care il puteti face aici. In cazul in care doriti ca informatiile furnizate de dvs. sa nu fie folosite in generarea de rapoarte si statistici, va trebui sa blocati transmiterea acestor informatii catre Google de aici.
Divulgarea datelor cu caracter personal
Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi decât cu acordul şi permisiunea dvs. sau dacă suntem obligaţi de lege.Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi, decât dacă utilizatorul în cauză nu a lucrat în conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre sau dacă suntem obligaţi de lege.
Puteţi să cereţi detalii despre ce informaţii personale deţinem. Daca doriţi o copie cu informaţiile ce le deţinem vă rugăm să trimiteţi un email la adresa listată mai jos.
Modificarea politicii
Putem modifica aceasta politica de confidentialitate oricand. Noua politica va intra in vigoare de indata ce aceasta devine publica pe website, asa ca va rugam sa verificati periodic politica de confidentialitate. Oricum, puteţi să fiţi asigurat că dacă vor interveni schimbări, nu vom folosi informaţiile personale în orice acţiune fără consimţământul dvs.
Drepturile persoanelor vizate
In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, utilizatorii inregistrati, au urmatoarele drepturi:
- Dreptul la informare ( art. 12 )
- Dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13 )
- Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal ( art. 14 )
- Dreptul de opozitie (art.15 )
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17 )
- Dreptul de a se adresa ( art. 18 )

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand la urmatoarea adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.
In cazul in care considerati vreo informatie din prezenta politica de confidentialitate ca fiind incompleta sau incorecta, va rugam sa ne scrieti un email la adresa specificata mai jos. Noi vom face tot posibilul pentru a indrepta greseala strecurata. De asemenea, daca detineti intrebari despre aceasta politica ori / si despre informatiile pe care le colectam, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Log in